25 Nisan 2013 Perşembe

Down Under Natural's Argan Oil Lansmanı ADANA

25 Nisan günü Selen Kozmetik'in düzenlemiş olduğu çok güzel bir lansmandaydık.. Selen kozmetik adanalı bloggerleri çok sıcak ve samimi bir şekilde ağırladı. Arzu hanım ve Selen hanım bizlere Down Under Natual's Argan Oil  ürünlerini teker teker anlattı.
Argan Yağı ve Keratin İçeren Besleyici ve Kırılma Karşıtı Bakım Şampuanı:saçı yıpratmadan nazikçe temizler.Saç ucu kırıklarının azalmasına yardımcı olur ve saça canlılık verir.
Argan Yağı ve Keratin İçeren Besleyici ve Kırılma Karşıtı Bakım Kremi: Saçların kolay taranmasına yardımcı olur. Saç ucu kırıklarının azalmasını sağlar. saçı besler, parlaklık ve yumuşaklık verir.
Argan Yagı ve Keratin İçeren Besleyici ve Kırılma Karşıtı Bakım Maskesi: sadece 1 dk yoğun bakım sağlar.saç ucu kırıklarının azalmasına yardımcı olur.
Argan Yağı İçeren Besleyici ve Kırılma Karşıtı Sıvı Saç Kremi: Anında etki ile kolay tarama sağlar.
Argan Yağı İçeren Besleyici Vücut Şampuanı: Cildinizi kurutmadan temizler..Cildinizi nemlendirir, yumuşaklık ve esneklik kazandırır.
Argan Yağı İçeren Besleyici Vücut Losyonu: Cildi nemlendirir. Kalıntı bırakmadan cilt tarafından hızla emilir.

Birde bizlere bu güzel ürünleri hediye ettiler. Daha deneme fırsatım olmadı. Denedikçe ürünler hakkındaki deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım. Hem çok sıcak hemde güler yüzlerdi. Teşekkürler selen kozmetik.
Down Under Naturals Argan Oil ürünlerini Watsons , Gratis , Rosmann gibi çeşitli yerlerde bulabilirsiniz.
sevgiler:)

2 yorum:

  1. Ankara'da olduğunda çok sevmiştim Arzu hanımı çok tatlı biridir çok
    eminim güzel eğlenceli geçmiştir

    YanıtlaSil
  2. gerçekten çok güzeldi arzu hanım ve selen hanım çok samimi davrandılar:)

    YanıtlaSil